Слободян, Ольга ПетрівнаЗаєць, Віра АнатоліївнаНещадим, Лариса Петрівна2017-12-052017-12-052015Слободян, О. П. Організація оповіщення персоналу і відвідувачів в разі виникнення надзвичайної ситуації в закладах готельно-ресторанного комплексу / О. П. Слободян, В. А. Заєць, Л. П. Нещадим // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : Міжнародна науково-практична конференція, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 266-267.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26305Інформування про загрозу та виникнення надзвичайної ситуації техногенного та природного характеру і наявну обстановку – одне з найважливіших завдань цивільного захисту України. Information on the threat and occurrence of an emergency of anthropogenic and natural character and the current situation is one of the most important tasks of civil protection of Ukraine.uk-UKготельно-ресторанний комплекспожежна безпеканадзвичайна ситуаціяhotel and restaurant complexfire securityemergencyкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра екології та екоменеджментуОрганізація оповіщення персоналу і відвідувачів у разі виникнення надзвичайної ситуації в закладах готельно-ресторанного комплексуOther