Організація оповіщення персоналу і відвідувачів у разі виникнення надзвичайної ситуації в закладах готельно-ресторанного комплексу - Слободян, Ольга Петрівна; Заєць, Віра Анатоліївна; Нещадим, Лариса Петрівна (My University, 2015)
Інформування про загрозу та виникнення надзвичайної ситуації техногенного та природного характеру і наявну обстановку – одне з найважливіших завдань цивільного захисту України. Information on the threat and occurrence of an emergency of anthropogenic and natural character and the current situation is one of the most important tasks of civil protection of Ukraine.
Keywords: готельно-ресторанний комплекс; пожежна безпека; надзвичайна ситуація; hotel and restaurant complex; fire security; emergency; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра екології та екоменеджменту