Дозувально-фасувальні машини - Гавва, Олександр Миколайович; Кулик, Наталія Вікторівна (My University, 2019)
В статті розглянуто дозувально-фасувальні машини з точки зору методів формування дози продукції. Розглянуто три основні типи дозування продукції такі як вагове, об'ємне та штучне. Наведено приклади обладнання в яких реалізовано данні методи. In the article the dosage-packing machines are considered from the point of view of the methods of forming the dose of products. Three main types of dosing of products such as weight, volume and artificial are considered. Examples of equipment in which these methods are implemented are given.
Keywords: дозатор; фасувальний пристрій; стретч-плівка; dispenser; packing device; stretch film; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв