Рідина універсальна «Гамаюн» для автомобілів (Патент на корисну модель № 28479) - Яковець, Іван Іванович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Шиян, Петро Леонідович; Українець, Анатолій Іванович; Міхненко, Євгеній Олександрович; Міщенко, Олексій Семенович; Кизюн, Григорій Олександрович; Селіверстов, Борис Олексійович; Федірко, Петро Леонідович; Тарановський, Григорій Васильович; Сосницький, Віталій Володимирович; Рудаков, Володимир Костянтинович (My University, 2007)
Корисна модель відноситься до рідин-добавок для автомобільних бензинів з підвищеним октановим числом та запобіганням її розшарування. An useful model behaves to liquid additions to motor-car petrols with an enhanceable antiknock value and prevention of her stratification.
Keywords: флегмовий компонент ректифікації; flegma component is rectifications; денатуруючі речовини; вищі спирти; denaturant substances; higher alcoholsstarting; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства