Стеценко, Наталія ОлександрівнаСімахіна, Галина ОлександрівнаКльорик, Богдана Олександрівна2013-12-092013-12-092013Стеценко, Н. О. Новий вид хліба з пророщеного зерна пшениці для покращення здоров'я населення України / Н. О. Стеценко, Г. О. Сімахіна, Б. О. Кльорик // Природничі та медичні науки: актуальні проблеми і перспективи розвитку : збірник матеріалів ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 14 листопада 2013 р. – К.: Центр Науково-Практичних Студій, 2013. – C. 52-57.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11869Введення в раціон харчування населення України зернового хліба, збагаченого насінням соняшника, гарбуза та екстрактом чебрецю дозволить ліквідувати дефіцит таких харчових речовин, як білок, калій, магній, залізо, вітаміни групи В. Розроблений збагачений зерновий хліб можна віднести до категорії функціональних харчових продуктів. Introduction to the diet of the population of Ukraine corn bread enriched with sunflower seeds, pumpkin, extract of thyme and allow to eliminate the deficiency of nutrients like protein, potassium, magnesium, iron, B vitamins. Designed enriched grain bread can be classified as functional foods.uk-UKпророщене зерно пшеницізбагачений зерновий хлібфункціональний харчовий продуктбіологічна цінністьgerminated wheatenriched grain breadfunctional foodsbiological valueкафедра технології оздоровчих продуктівНовий вид хліба з пророщеного зерна пшениці для покращення здоров'я населення УкраїниArticle