Комендант, Наталія ВалеріївнаКутас, Олена Олександрівна2016-08-152016-08-152016Комендант, Н. В. Забезпечення конкурентоспроможності продукції підприємства як засіб підвищення його ефективності / Н. В. Комендант, О. О. Кутас // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 75.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23952Розглянуто питання забезпечення конкурентоспроможності продукції підприємства як засобу підвищення його ефективності.uk-UKконкурентоспроможність продукціїконкурентні перевагипідвищення ефективностіконкурентоспособность продукцииконкурентные преимуществаповышение эффективностиcompetitiveness of productscompetitive edgesincrease of efficiencyкафедра економіки праці та менеджментуЗабезпечення конкурентоспроможності продукції підприємства як засіб підвищення його ефективностіThesis