Забезпечення конкурентоспроможності продукції підприємства як засіб підвищення його ефективності - Комендант, Наталія Валеріївна; Кутас, Олена Олександрівна (My University, 2016)
Розглянуто питання забезпечення конкурентоспроможності продукції підприємства як засобу підвищення його ефективності.
Keywords: конкурентоспроможність продукції; конкурентні переваги; підвищення ефективності; конкурентоспособность продукции; конкурентные преимущества; повышение эффективности; competitiveness of products; competitive edges; increase of efficiency; кафедра економіки праці та менеджменту