Мучич, Тетяна Валентинівна2022-10-132022-10-132022Мучич, Т. В. Проект мініпивоварні потужністю 1,0 млн дал пива на рік з впровадженням технологій нових сортів пива. Частина 2. Проект відділення ферментації з впровадженням сучасних способів зброджування пивного сусла : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Тетяна Валентинівна Мучич ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2022. – 65 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38174otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствасуслоЦКБАгранули хмелю типу 90сухе охмеленнясухі дріжджідоброджуванняHoptowerПроект мініпивоварні потужністю 1,0 млн дал пива на рік з впровадженням технологій нових сортів пива. Частина 2. Проект відділення ферментації з впровадженням сучасних способів зброджування пивного суслаOther