Сімахіна, Галина ОлександрівнаКорихалова, Олена МихайлівнаСоколовська, Ірина ОлександрівнаОстровська, А. О.2015-06-152015-06-152011Подрібнення та механоактивування сублімованих рослинних матеріалів / І Г. О. Сімахіна, О. М. Корихалова, І. О. Соколовська, А. О. Островська // Харчова промисловість. — 2011. — № 10. — С. 89-93.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21145Теоретично обґрунтовано і експериментально підтверджено доцільність використання механоактиваційних процесів для підвищення біодоступності біологічно активних речовин харчової сировини. There is proved theoretically and confirmed practically the expedience of mechano- activation processes usage in increasing the biological availability of biologically active substances from food raw material.otherбіологічно активні речовиниамарантмеханоактивуванняbiologically active substancesamaranthmechanoactivationкафедра технології оздоровчих продуктівПодрібнення та механоактивування сублімованих рослинних матеріалівArticle