Подрібнення та механоактивування сублімованих рослинних матеріалів - Сімахіна, Галина Олександрівна; Корихалова, Олена Михайлівна; Соколовська, Ірина Олександрівна; Островська, А. О. (My University, 2011)
Теоретично обґрунтовано і експериментально підтверджено доцільність використання механоактиваційних процесів для підвищення біодоступності біологічно активних речовин харчової сировини. There is proved theoretically and confirmed practically the expedience of mechano- activation processes usage in increasing the biological availability of biologically active substances from food raw material.
Keywords: біологічно активні речовини; амарант; механоактивування; biologically active substances; amaranth; mechanoactivation; кафедра технології оздоровчих продуктів