Особливості формування капіталу підприємств корпоративного типу - Климаш, Наталія Іванівна; Сухих, О. А. (НО "Economics", 2013)
Досліджено особливості формування капіталу вітчизняних підприємств корпоративного типу. Визначено роль власного і позикового капіталу у функціонуванні підприємств. The features of domestic capital formation of enterprises corporate type. The role of equity and debt in the operation of enterprises.
Keywords: підприємства корпоративного типу; капітал; фінансове забезпечення; companies such as corporate; capital; financial support; кафедра фінансів