Рибний напівфабрикат «Моряк» (Деклараційний патент на корисну модель № 137501) - Дітріх, Ірина Вікторівна; Ференець, Жанна Миколаївна (My University, 2019)
Рибний напівфабрикат, який відрізняється тим, що додатково містить журавлину.
Keywords: рибний напівфабрикат; журавлина; харчова цінність; біологічно активні речовини; semi-finished fish product; cranberries; nutritional value; biologically active substances; кафедра готельно-ресторанної справи