Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна2014-06-162014-06-162012Ющенко, Н. М. Визначення антиоксидантної активності композицій прянощів / Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м′ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – С. 58.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15184Розроблено композиції прянощів. Досліджено антиоксиданту активність розроблених композицій прянощів. Визначено, що наростання пероксидного числа у зразках з композиціями прянощів було більш повільним порівняно із контролем в середньому на 30%. A composition of condiments. Investigated the antioxidant activity of spices designed compositions. It was established that the increase in the number of lane oxide samples with compositions of spices was slower compared to the control average of 30%.otherантиоксидантна активністьантиокислювальна властивістькомпозиції прянощівмолочні продуктиantioxidant activityantioxidant propertysongs spicesdairy productsкафедра технології молока і молочних продуктівВизначення антиоксидантної активності композицій прянощівOther