Визначення антиоксидантної активності композицій прянощів - Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна (My University, 2012)
Розроблено композиції прянощів. Досліджено антиоксиданту активність розроблених композицій прянощів. Визначено, що наростання пероксидного числа у зразках з композиціями прянощів було більш повільним порівняно із контролем в середньому на 30%. A composition of condiments. Investigated the antioxidant activity of spices designed compositions. It was established that the increase in the number of lane oxide samples with compositions of spices was slower compared to the control average of 30%.
Keywords: антиоксиданти; прянощі; молочні продукти; antioxidants; spices; dairy products; кафедра технології молока і молочних продуктів