Божко, Анастасія ЮріївнаЧорна, Анастасія Іванівна2020-09-022020-09-022020Божко, А. Ю. Дослідження способів фальсифікації заварних тістечок «Іриска» / А. Ю. Божко, А. І. Чорна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 88.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31877Виробництво фальсифікованих борошняних кондитерських виробів задовольняє лише потреби їх кількості, а не якості і безпечності.Заварні тістечка є популярною продукцією, тому можуть піддаватися таким видам фальсифікації: якісна, кількісна, інформаційна, асортиментна, вартісна. Встановлено основні методи виявлення якісної фальсифікації.фальсифікаціязаварні тістечкаfalsificationcustard cakesкафедра експертизи харчових продуктівДослідження способів фальсифікації заварних тістечок «Іриска»Thesis