Дослідження способів фальсифікації заварних тістечок «Іриска» - Божко, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна (My University, 2020)
Виробництво фальсифікованих борошняних кондитерських виробів задовольняє лише потреби їх кількості, а не якості і безпечності.Заварні тістечка є популярною продукцією, тому можуть піддаватися таким видам фальсифікації: якісна, кількісна, інформаційна, асортиментна, вартісна. Встановлено основні методи виявлення якісної фальсифікації.
Keywords: фальсифікація; заварні тістечка; falsification; custard cakes; кафедра експертизи харчових продуктів