Методичні підходи до оцінки вартості підприємств - Колос, Ірина Василівна (My University, 2007)
В статті з’ясовано та узагальнено випадки, при настанні яких оцінюється вартість підприємства, а також проаналізовано існуючі методичні підходи до оцінки вартості підприємства. The article defines a generalized cases when an enterprise value of which is estimated, as well as analyzed the existing methodological approaches to assessing the value of the enterprise.
Keywords: кафедра обліку і аудиту; ставка витрат на капітал; економічна додана вартість; ринкова додана вартість; rate of cost of capital; economic value added; market value added