Порівняльна характеристика різних сортів рису - Коберніцька, Аліна Олександрівна; Усач, Андрій Тарасович; Кошова, Валентина Миколаївна; Мукоїд, Роман Миколайович (My University, 2016)
Для дослідження було підібрано вісім зразків вітчизняних сортів рису. Результати аналізу показали, що всі досліджувані сорти рису мають порівняно високий вміст крохмалю; Тo investigate was chosen eight samples of domestic rice varieties. The analysis showed that all studied varieties of rice have a relatively high content of starch.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; рис; крупи; рисова крупа; крохмаль; солод; зерно; rice; cereals; rice cereals; starch; malt; grain