Коберніцька, Аліна ОлександрівнаУсач, Андрій ТарасовичКошова, Валентина МиколаївнаМукоїд, Роман Миколайович2016-06-212016-06-212016Порівняльна характеристика різних сортів рису /Аліна Коберніцька, Андрій Усач, Валентина Кошова, Роман Мукоїд // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 237.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23681Для дослідження було підібрано вісім зразків вітчизняних сортів рису. Результати аналізу показали, що всі досліджувані сорти рису мають порівняно високий вміст крохмалю; Тo investigate was chosen eight samples of domestic rice varieties. The analysis showed that all studied varieties of rice have a relatively high content of starch.otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстварискрупирисова крупакрохмальсолодзерноricecerealsrice cerealsstarchmaltgrainПорівняльна характеристика різних сортів рисуOther