Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаПоліщук, Галина ЄвгеніївнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаМихалевич, Артур ПетровичСапіга, Вікторія ЯрославівнаБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна2024-10-012024-10-012024Патент на винахід № 128656 UA, МПК A23G932 (2006.01). Склад морозива молочно-овочевого, збагаченого комплексом білків / О. В. Кочубей-Литвиненко, Г. Є. Поліщук, Т. Г. Осьмак, А. П. Михалевич, В. Я. Сапіга, У. Г. Кузьмик ; заявник Національний університет харчових технологій. – № a202105411 ; заявл. 24.09.2021 ; опубл. 18.09.2024, Бюл. № 38.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44932Винахід стосується складу морозива молочно-овочевого, збагаченого комплексом білків, що містить молочну основу, овочевий наповнювач, стабілізатор, цукор, воду питну, при цьому як молочну основу містить сироватку підсирну, як овочевий наповнювач - пектинвмісне пюре, додатково містить сухе знежирене молоко, комплекс білків, який містить міцелярний казеїн і концентрат сироваткових білківThe invention is a composition of milk-vegetable ice cream, enriched with a complex of proteins, containing a milk base, vegetable filler, stabilizer, sugar, drinking water, while the milk base contains whey, as a vegetable filler - pectin-containing puree, additionally contains dry skimmed milk, a complex proteins, which contains micellar casein and whey protein concentrateukмолочно-овочеве морозивокомплекс білківпектинвмісне пюреdairy and vegetable ice creamprotein complexpectin-containing pureeкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра процесів і апаратів харчових виробництвСклад морозива молочно-овочевого, збагаченого комплексом білківPatenthttps://orcid.org/0000-0003-0712-448Xhttps://orcid.org/0000-0003-3013-3245https://orcid.org/0000-0001-5548-1719https://orcid.org/0000-0002-4212-9457https://orcid.org/0000-0001-7171-624Xhttps://orcid.org/0000-0003-2617-006X