Склад морозива молочно-овочевого, збагаченого комплексом білків - Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Михалевич, Артур Петрович; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна (My University, 2024)
Винахід стосується складу морозива молочно-овочевого, збагаченого комплексом білків, що містить молочну основу, овочевий наповнювач, стабілізатор, цукор, воду питну, при цьому як молочну основу містить сироватку підсирну, як овочевий наповнювач - пектинвмісне пюре, додатково містить сухе знежирене молоко, комплекс білків, який містить міцелярний казеїн і концентрат сироваткових білків

The invention is a composition of milk-vegetable ice cream, enriched with a complex of proteins, containing a milk base, vegetable filler, stabilizer, sugar, drinking water, while the milk base contains whey, as a vegetable filler - pectin-containing puree, additionally contains dry skimmed milk, a complex proteins, which contains micellar casein and whey protein concentrate
Keywords: молочно-овочеве морозиво; комплекс білків; пектинвмісне пюре; dairy and vegetable ice cream; protein complex; pectin-containing puree; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв