Слободян, Ольга ПетрівнаБезушко, Олеся Василівна2017-12-052017-12-052017Слободян, О. П. Визначення ризиків при виробництві молочних консервів / О. П. Слободян, О. В. Безушко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Міжнародної науково-технічної конференції, 7-8 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 118-119.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26303На підприємствах молочної галузі при виробництві молочних консервів, аналізуючи небезпечні чинники, встановлюють їх перелік і можливу шкоду для споживача. At the enterprises of the dairy industry in the production of canned milk, analyzing the dangerous factors, establish their list and possible damage to the consumer.uk-UKсистема НАССРмолочні консервибезпека харчових продуктівHACCP systemcanned milkfood safetyкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології молока і молочних продуктівВизначення ризиків при виробництві молочних консервівOther