Каліновська, Тетяна ВіталіївнаОболкіна, Віра ІллівнаВолощук, Галина Іванівна2013-09-232013-09-232012Каліновська, Т. В. Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробів / Т. В. Каліновська, В. І. Оболкіна, Г. І. Волощук // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : Міжн. наук.-практ. інтернет-конф, 14–16 лист. 2012 р. : тези доп. – Х. : ХДУХТ, 2012. – С. 49–50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9853Перспективним напрямком є розробка технологій кондитерських виробів з використанням продуктів переробки винограду. Це дає можливість створити новий асортимент кондитерських виробів використовуючи натуральні барвники, антиоксиданти, підвищити харчову та біологічну цінність. A promising direction is the development of technologies for confectionery products using grapes. This makes it possible to create a new range of confectionery products using natural dyes, antioxidants, enhance food and biological value.otherпродукти переробки виноградувиноградні вичавкипектинові речовинипротопектинкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівprocessed grapesgrape pomacepectinprotopectinВикористання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробівThesis