Дробот, Віра ІванівнаПисарець, Ольга Петрівна2017-02-072017-02-072016Патент 104084 UA, МПК A21D 8/02 (2006.01) Спосіб виробництва хлібобулочних виробів / Дробот В. І., Писарець О. П. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201506860 ; заявл. 10.07.2015 ; опубл. 12.01.2016, Бюл. № 1, 2016 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24773Спосіб виробництва хлібобулочних виробів включає заварювання кукурудзяного борошна та внесення молочної сироватки. В основу корисної моделі поставлена задача покращення якості пшенично-кукурудзяних хлібобулочних виробів. Method of bakery manufacturing includes brewing corn flour and adding whey. The basis of the utility model is the task of improving the quality of wheat-corn bread products.uk-UKборошняна сумішпшеничне борошнокукурудзяне борошномолочна сироватказаваркакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівflour mixturewheat flourcorn flourmilk wheybrewingСпосіб виробництва хлібобулочних виробів (Патент на корисну модель № 104084)Other