Спосіб виробництва хлібобулочних виробів (Патент на корисну модель № 104084) - Дробот, Віра Іванівна; Писарець, Ольга Петрівна (My University, 2016)
Спосіб виробництва хлібобулочних виробів включає заварювання кукурудзяного борошна та внесення молочної сироватки. В основу корисної моделі поставлена задача покращення якості пшенично-кукурудзяних хлібобулочних виробів. Method of bakery manufacturing includes brewing corn flour and adding whey. The basis of the utility model is the task of improving the quality of wheat-corn bread products.
Keywords: борошняна суміш; пшеничне борошно; кукурудзяне борошно; молочна сироватка; заварка; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; flour mixture; wheat flour; corn flour; milk whey; brewing