Іванова, Карина Станіславівна2021-05-282021-05-282020Іванова, К. С. Проект цеху перероблення винограду для виробництва червоних столових сухих виноматеріалів потужністю 1,5 тис. т винограду за сезон з впровадженням сучасних способів підготовки м’язги до зброджування : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Карина Станіславівна Іванова ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2020. – 86 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34163otherвиноградвиноматеріалбродінням’язгачервоне вино «класичний» спосібкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект цеху перероблення винограду для виробництва червоних столових сухих виноматеріалів потужністю 1,5 тис. т винограду за сезон з впровадженням сучасних способів підготовки м’язги до зброджуванняOther