Гаврилюк, Валерія ОлександрівнаНестеренко, Аліна СергіївнаШутюк, Віталій ВолодимировичВасилів, Володимир Павлович2017-06-212017-06-212017Вплив різних способів процесу сушіння на якість томатів / В. О. Гаврилюк, А. С. Нестеренко, В. В. Шутюк, В. П. Василів// Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали VIІ Міжнар. наук.-практ. конф. мол. учен., асп. і студ. – Київ : ЦП КОМПРИНТ, 2017. – С. 355.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25631В роботі наведено результати досліджень трьох способів сушіння томатів – конвективного, мікрохвильового та комбінованого способу. Зроблено аналіз впливу різних способів сушіння на тривалість сушіння, а також збереження зовнішнього вигляду та хімічного складу. The paper presents the results of three methods of tomato drying - convective, microwave and combined methods. The analysis of influence of different methods of drying on the duration of drying, and also preservation of appearance and chemical composition is made.uk-UKсушіннятоматиякістьdryingtomatoesqualityкафедра технології консервуванняВплив різних способів процесу сушіння на якість томатівThesis