Вархол, Вероніка Олегівна2024-09-102024-09-102024Вархол, В. О. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з функціональними властивостями для закладів ресторанного господарства : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вархол Вероніка Олегівна ; наук. керівник Наталія Миколаївна Стукальська. – Київ, 2024. – 135 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44773ukкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїбезлактозний тортторт функціонального призначенняорганолептична оцінкафруктове пюремед квітковийстевіякокосове згущене молокопюре пітахаїкокосова стружкакрохмаль кукурудзянийкокосова пастарослинне маслококосове молоко та вершкиУдосконалення технології борошняних кондитерських виробів з функціональними властивостями для закладів ресторанного господарстваOther