Особливості залучення прямих іноземних інвестицій в економіку України в кризовий період - Чигринець, Олена Анатоліївна (My University, 2010)
Аналізується стан інвестиційного середовища економіки України. Досліджуються основні чинники залучення прямих іноземних інвестицій в економіку в кризовий період. Формулюються практичні рекомендації щодо підвищення інвестиційної привабливості економіки України. The condition of the investment environment of the economy of Ukraine is analyzed. The main factors of foreign direct investment attracting into the economy during the crisis are investigated. Practical recommendations for improving the investment attractiveness of Ukraine's economy are formulated.
Keywords: інфляція; економічна політика; промислове виробництво; індекс споживчих цін; індекс цін виробників; economy policy; inflation; industry production; customer price index; producer price index; кафедра економіки праці та менеджменту