Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаАнтоненко, Артем Васильович2021-12-092021-12-092021Стукальська, Н. М. Розроблення технології смузі підвищеної біологічної цінності з додаванням насіння фенхелю та льону / Н. М. Стукальська, А. В. Антоненко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 3. – С. 387.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36776Найбільш ефективним і доцільним способом покращення насичення організму дітей мікронутрієнтами в сучасних умовах є розробка та виробництво оздоровчих харчових продуктів. І серед таких груп продуктів підвищеної біологічної та харчової цінності є смузі. Додавання до смузі насіння льону та фенхелю сприяє покращенню вітамінного складу напою, а саме, збільшується вміст вітамінів групи В, які є необхідними для дитячого організму.otherсмузіфенхельбіологічна цінністьнасіння льонуsmoothieslemon juicefennelbiological valueкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозроблення технології смузі підвищеної біологічної цінності з додаванням насіння фенхелю та льонуThesis