Ніколаєва, Ганна Валеріївна2022-08-242022-08-242022Ніколаєва, Г. В. Розроблення асортименту органічного здобного печива підвищеної харчової цінності і впровадження технологій в кондитерському цеху в місті Чернігів : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ганна Валеріївна Ніколаєва ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2022. – 142 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37884otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїздобне печивосироп агавикукурудзяне борошносхеми виробництва печиваРозроблення асортименту органічного здобного печива підвищеної харчової цінності і впровадження технологій в кондитерському цеху в місті Чернігів