Концепція формування та використання оборотного капіталу промислового підприємства - Пархоменко, Олег Петрович (My University, 2010)
У статті визначено мету, принципи, завдання та функції процесу формування і використання оборотного капіталу. Розглянуто оцінку впливу внутрішнього та зовнішнього середовища, моніторинг стану і ефективності використання оборотного капіталу. Запропоновано інструменти досягнення встановленої мети діяльності. The article defines the purpose, principles, objectives and functions of the process of formation and use of working capital. Considers assessing the impact of internal and external environment monitoring and efficiency of working capital. A means to achieve the set target activity.
Keywords: оборотний капітал; концепція; принципи; working capital; concept; principles