Пиловий вибух: причини та статистика - Пилипенко, А. Ю.; Володченкова, Наталія Валеріївна (My University, 2011)
Причиною масштабних руйнувань підприємств є вторинний пиловий вибух. Це явище призводить до більш тяжких наслідків, ніж первинний «хлопок». Визначено умовами для виникнення пилового вибуху.
Keywords: пиловий вибух; руйнування будівлі