Гащук, Олександра ІзидорівнаХоменко, Олеся Михайлівна2013-06-012013-06-012013Гащук, О. І. Використання грибів промислового вирощування у технології ковбасних виробів / О. І. Гащук, О. М. Хоменко // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20-21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 53-54.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8069У статті наведено результати досліджень по розробці рецептур варених і запечених ковбасних виробів, були досліджені і використані гриби промислового вирощування печериці, гливи, шиітаке. In article results of researches on development of compositions of cooked and baked sausage products, have been studied and used mushrooms industrial cultivation of mushrooms, oyster mushrooms, shiitake.otherкультивовані грибипечерицігливишиїтакековбасні виробиcultivated mushroomsmushroomsoyster mushroomsshiitake mushroomssausagesкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання грибів промислового вирощування у технології ковбасних виробівThesis