Сучасні погляди на енергетично-інформаційний обмін у природі та механізм біорезонансного впливу на організм людини - Гулий, Іван Степанович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Бандуренко, Галина Михайлівна (My University, 2001)
Викладено сучасні теорії енергетично-інформаійного обміну між об'єктами, розглянуто можливі механізми взаємодії живих організмів з надслабкими електромагнітними полями та можливості біорезонансних впливів на організм людини.

The modern theory of energy-informaiynoho exchange between objects discussed possible mechanisms of interaction of living organisms with super-weak electromagnetic fields and bioresonance possible effects on the human body.
Keywords: інформаційна система; енергетичний обмін; жива система; меридіани; information system; energy metabolism; living system; meridians; кафедра технології консервування; кафедра технології оздоровчих продуктів