Стеценко, Наталія Олександрівна2021-03-292021-03-292021Стеценко, Н. О. Використання кейс-методу у процесі професійно-практичної підготовки фахівців з харчових технологій / Н. О. Стеценко // Theoretical and scientific bases of development of scientific thought : abstracts of V-th International Scientific and Practical Conference, 16–19 February 2021, Rome, Italy. – P. 658–661.978-1-63684-356-8https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33164Досвід впровадження та практичної реалізації методу кейсів у процесі професійно-практичної підготовки майбутнього фахівця з технологій харчових виробництв свідчить, що при цьому спостерігається зростання педагогічної майстерності та фахової компетентності учасників інноваційних процесів, покращення якісних показників навчальних досягнень здобувачів. На рівні особистості студента відслідковується формування сучасного стилю мислення з його характерними ознаками: креативністю, системністю, гнучкістю, динамізмом, перспективністю, об’єктивністю та концептуальністю. The experience of implementation and practical implementation of the case method in the process of professional and practical training of future specialists in food technology shows that there is an increase in pedagogical skills and professional competence of participants in innovation processes, improving quality indicators of academic achievement. At the level of the student's personality, the formation of a modern style of thinking with its characteristic features is observed: creativity, system, flexibility, dynamism, perspective, objectivity and conceptuality.otherкейс-методпідготовка технологівхарчові технологіїпрофесійно-практична підготовкаінноваційні технології навчанняcase methodtraining of technologistsfood technologiesprofessional and practical traininginnovative learning technologiesкафедра технології оздоровчих продуктівВикористання кейс-методу у процесі професійно-практичної підготовки фахівців з харчових технологійThesis