Актуальні проблеми хімії і хімічної технології - Національний університет харчових технологій (My University, 2014)
Розглянуто питання фундаментальної та прикладної хімії, харчової хімії та викладання хімії у Вузах. The question of fundamental and applied chemistry, food chemistry and chemistry teaching in universities.
Keywords: хімія; хімічні технології; прикладна хімія; харчова хімія; chemistry; chemical technologies; applied chemistry; food chemistry