Особливості процесу сушіння пивної дробини - Свідерська, Олександра Ігорівна; Яровий, Володимир Леонідович (My University, 2004)
Дано оцінку основних фізичних і теплофізичних характеристик пивної дробини з метою визначення тепломасообмінних характеристик процесу її сушіння зі збереженням усіх корисних властивостей вихідного продукту для подальшого використання як харчових добавок.

This assessment of basic physical and thermal characteristics of beer drobyny teplomasoobminnyh to determine the characteristics of the process of drying and retain useful properties of the original product for use as food additives.
Keywords: пивна дробина; сушіння; харчові добавки; beer drobyna; drying; supplements; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування