Свідерська, Олександра ІгорівнаЯровий, Володимир Леонідович2012-01-312012-01-312004Сіверська, О. І. Особливості процесу сушіння пивної дробини / О. І. Сіверська, В. Л. Яровий // Харчова промисловість : наук. журн. / М-во освіти і науки України, НУХТ. - К.: НУХТ, 2004. - Вип. 3.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/151Дано оцінку основних фізичних і теплофізичних характеристик пивної дробини з метою визначення тепломасообмінних характеристик процесу її сушіння зі збереженням усіх корисних властивостей вихідного продукту для подальшого використання як харчових добавок.This assessment of basic physical and thermal characteristics of beer drobyny teplomasoobminnyh to determine the characteristics of the process of drying and retain useful properties of the original product for use as food additives.otherпивна дробинасушінняхарчові добавкиbeer drobynadryingsupplementsкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняОсобливості процесу сушіння пивної дробиниArticle