Мікроструктурне дослідження рослинно-жирових емульсій - Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Петрина, Алла Богданівна (My University, 2011)
В статті досліджено мікроструктуру рослинно-жирових емульсій із внесенням апельсинових харчових волокон. Наведено результати мікроскопіювання. Встановлено оптимальну кількість введення в рецептури рідкої рослинної олії In the article the microstructure of vegetative-fatty emulsions is investigational with bringing of orange food fibres. Results over of microscoping are brought. The optimal amount of introduction is set to compounding of liquid vegetative butter.
Keywords: спред з наповнювачами; spred with components; мікроструктура; microstructure; рослинно-жирові емульсії; vegetative-fatty emulsions; кафедра технології молока і молочних продуктів