Грек, Олена ВікторівнаКрасуля, Олена ОлександрівнаПетрина, Алла Богданівна2013-04-052013-04-052011Грек, О. В. Мікроструктурне дослідження рослинно-жирових емульсій / О. В. Грек, А. Б. Петрина, О. О. Красуля // Науковий вісник НЛТУ України : збірник науково-технічних праць. – 2011. – Вип. 21.01. – С. 130-134.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7320В статті досліджено мікроструктуру рослинно-жирових емульсій із внесенням апельсинових харчових волокон. Наведено результати мікроскопіювання. Встановлено оптимальну кількість введення в рецептури рідкої рослинної олії In the article the microstructure of vegetative-fatty emulsions is investigational with bringing of orange food fibres. Results over of microscoping are brought. The optimal amount of introduction is set to compounding of liquid vegetative butter.otherспред з наповнювачамиspred with componentsмікроструктураmicrostructureрослинно-жирові емульсіїvegetative-fatty emulsionsкафедра технології молока і молочних продуктівМікроструктурне дослідження рослинно-жирових емульсійArticle