Контроль якості та регіону походження меду методом ЯМР - Коробка, Юлія Петрівна; Д’яченко, Антон; Вишняк, Володимир Вікторович; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна (My University, 2018)
Експрес-метод ЯМР дозволяє швидко визначати сорт меду, країну- виробника та регіон походження продукту, а також робити висновки стосовно факторів зовнішнього впливу на харчовий продукт та ідентифікувати фальсифікат. The express-method of NMR allows to determine quickly the sort of honey, country-producer and region of product origin and to draw conclusion as to the factors of external influence on a food product and to identify the falsification.
Keywords: ядерний магнітний резонанс (ЯМР); мед; фальсифікат; nuclear magnetic resonance (NMR); honey; falsification; кафедра фізики та професійної безпеки