Механізм фінансування заходів з енергозбереження на підприємствах харчової промисловості - Бевз, Вікторія Володимирівна (My University, 2010)
Формування джерел фінансування енергозберігаючих заходів є основою успішної реалізації енергозберігаючої політики. Реалізація впровадження новітніх прогресивних технологій має забезпечити зниження рівня енергоємності вироблення одиниці продукції, докорінного зменшення втрат та понаднормативних витрат ПЕР при виробництві харчової продукції.

Formation of financing energy efficiency measures is the basis for successful implementation of energy conservation policies. The implementation of the progressiveintroduction of new technologies will ensure lower energy production unit, a radicalreduction of losses and normative costs of fuel and food production.
Keywords: фінансові вкладення; energy efficiency; паливно-енергетичні ресурси; харчова промисловість; енергозбереження; енергоефективність; fuel and energy resources; food processing; energy saving; кафедра обліку і аудиту