Авраменко, Валентина Олегівна2022-10-132022-10-132022Авраменко, В. О. Проект цеху приготування лікеро-горілчаних напоїв потужністю 300 тис. дал на рік з впровадженням ефективних способів приготування напівфабрикатів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Валентина Олегівна Авраменко ; наук. керівник Віталій Леонідович Прибильський. – Київ, 2022. – 64 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38151otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствалікеро-горілчане виробництвонапівфабрикатиморс спиртовийнастій спиртовийароматний спиртПроект цеху приготування лікеро-горілчаних напоїв потужністю 300 тис. дал на рік з впровадженням ефективних способів приготування напівфабрикатівOther