Лопата, О. О.Терлецька, Віта АльбертівнаЯнюк, Тетяна ІванівнаЗінченко, Інна Миколаївна2012-12-172012-12-172011Лопата, О. О. Перспективи використання цілого зерна у виробництві каш / О. О. Лопата, В. А. Терлецька, Т. І. Янюк, І. М. Зінченко // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція, 19 травня 2011 р. : тези доповідей. - 2011. – Ч. 1.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4430Досліджено можливість та переваги використання цілого зерна для виробництва каш. Possibility and advantages of the use of whole grain have been studied for the production of porridges.uk-UKціле зернокашабілкиproteinswhole grainporridgeкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології зберігання і переробки зернаПерспективи використання цілого зерна у виробництві каш