Шульга, Оксана СергіївнаЧорна, Анастасія ІванівнаШульга, Сергій Іванович2020-11-272020-11-272020Шульга, О. С. Антимікробне пакування – запорука безпечності харчових продуктів / О. С. Шульга, А. І. Чорна, С. І. Шульга // Якість і безпечність харчової продукції і сировини–проблеми сьогодення : матеріали Міжнародної конференції, 25 вересня 2020 р. – Львів : ЛТЕУ, 2020. − С. 115–117.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32280Результати дослідження дають можливість рекомендувати ТіО2 як дієвий засіб для боротьби з картопляною хворобою. Біодеградабельне пакування з вмістом ТіО2 1 % у формувальному розчині за умови нанесення його на нарізані скибочки хліба буде безпосередньо контактувати з місцем розвитку захворювання пшеничних хлібобулочних виробів, що найбільш актуальним є влітку. The results of the study make it possible to recommend TiO2 as an effective means of combating potato disease. Biodegradable packaging with a TiO2 content of 1% in the molding solution, provided it is applied to sliced ​​bread slices, will be in direct contact with the site of disease development of wheat bakery products, which is most relevant in summer.otherпакованняхарчові продуктиpackagingfood productsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра харчової хіміїАнтимікробне пакування – запорука безпечності харчових продуктівThesis