Філоненко, Михайло ІгоровичКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна2013-11-112013-11-112011Філоненко, М. І. Удосконалення технології пельменів із використанням ламінарії / М. І. Філоненко, Ю. П. Крижова // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р. – Х.: ХДУХТ, 2011. - С. 104.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11170З метою профілактики йоду розроблені пельмені з додаванням ламінарії, збагачені вітамінами, макро- та мікроелементами до рівня, що забезпечує фізіологічну потребу організму людини. In order to prevent iodine developed dumplings using the laminaria, enriched in vitamins, macro- and microelements to a level that provides the physiological needs of the human body.otherйодселенпельменіламінаріямікроелементиiodineseleniumdumplingskelptrace elementsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення технології пельменів із використанням ламінаріїOther