Удосконалення технології пельменів із використанням ламінарії - Філоненко, Михайло Ігорович; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна (My University, 2011)
З метою профілактики йоду розроблені пельмені з додаванням ламінарії, збагачені вітамінами, макро- та мікроелементами до рівня, що забезпечує фізіологічну потребу організму людини. In order to prevent iodine developed dumplings using the laminaria, enriched in vitamins, macro- and microelements to a level that provides the physiological needs of the human body.
Keywords: йод; селен; пельмені; ламінарія; мікроелементи; iodine; selenium; dumplings; kelp; trace elements; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів