Стратегічне управління підприємством в умовах кризи - Вороніна, Алевтина Вікторівна; Зєніна-Біліченко, Антоніна Сергіївна (My University, 2018)
Виявлені переваги та недоліки стратегічного управління. Узагальнено вітчизняний та зарубіжний досвід використання стратегічного управління. Запропонована модель стратегічного управління підприємством в умовах кризи. We identified the advantages and disadvantages of strategic management. We have summarized domestic and foreign experience of use of strategic management. We proposed a model of strategic management in conditions of crisis.
Keywords: потенціал; potential; нестабільність; стратегічне управління; зовнішнє середовище; модель; model; strategic management; instability; external environment; кафедра економіки праці та менеджменту