Дричик, Марія ЮріївнаШульга, Оксана Сергіївна2024-08-202024-08-202023Дричик, М. Ю. Розроблення системи менеджменту безпечності taccp на основі методології pas 96:2017 для макаронних виробів / М. Ю. Дричик, О. С. Шульга // Маркетингові стратегії, підприємництво і торгівля: сучасний стан, напрямки розвитку : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20 квітня 2023 р., м. Київ : тези доповідей. – Київ : КНУБА, 2023. – С. 171-175https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44369Наведено попереджувальні заходи для уникнення виникнення небезпеки, серед яких є: контроль сировини, забезпечення охорони території, аудит постачальників сировини та матеріалів, виконання програми-передумови щодо персоналу тощо. Ідентифіковано небезпеки при виробництві макаронних виробів без добавок і перелічену запобіжні дії.Preventive measures to avoid the occurrence of danger are listed, including: control of raw materials, provision of territory protection, audit of suppliers of raw materials and materials, implementation of the prerequisite program for personnel, etc. Hazards in the production of pasta without additives are identified and precautionary measures are listed.ukTACCPбезпечністьмакаронні виробикафедра експертизи харчових продуктівsafetypastaРозроблення системи менеджменту безпечності TACCP на основі методології PAS 96:2017 для макаронних виробівThesishttps://orcid.org/0000-0001-5357-3986