Транснаціональні стратегічні альянси як конкурентна стратегія транснаціональних корпорацій - Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2017)
Досліджено транснаціональні стратегічні альянси як конкурентна стратегія транснаціональних корпорацій
Keywords: транснаціональні стратегічні альянси; транснаціональні корпорації; стратегія; конкуренція; кафедра готельно-ресторанної справи