Алгоритми робастного керування технологічними об’єктами (огляд) - Бирченко, Альона Костянтинівна (My University, 2015)
Технологічні об’єкти завжди є нестаціонарними, що відображається в математичних моделях зі змінюваними в часі параметрами. Для таких об’єктів достатньо часто застосовуються робастні алгоритми, кожен з яких повинен відповідати конкретному об’єкту. Technology is always non-stationary objects displayed in mathematical models with variable time parameters. For such objects sufficiently robust algorithms often used, each of which must meet specific site.
Keywords: робастне керування; технологічні об’єкти; алгоритм керування; robust control; technological objects; control algorithms