Спосіб підготовки емульсії для виробництва харчових продуктів (Патент на корисну модель № 8353) - Гулий, Іван Степанович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Тасенко, Євгенія Петрівна (My University, 2005)
Дані досліджень показали, що оптимальна температура приготування емульсії тваринних, рослинних жирів або їх суміші з розчином інуліну чи розчином інуліну та молочно-білкової суміші 35-65°С.
Keywords: емульсія харчова; інулін; жирова кулька; морозиво; кафедра технології молока і молочних продуктів