Гулий, Іван СтепановичРашевська, Тамара ОлексіївнаТасенко, Євгенія Петрівна2014-03-052014-03-052005Патент 8353 UA, МПК А23С 15/16 (2006.01) Спосіб підготовки емульсії для виробництва харчових продуктів/ Гулий І. С., Рашевска Т. О.,Тасенко Є. П. ; заявник НУХТ. - № 2003 1212713 ; заявл. 29.12.2003 ; опубл. 15.08. 2005, Бюл. № 8.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12943Дані досліджень показали, що оптимальна температура приготування емульсії тваринних,рослинних жирів або їх суміші з розчином інуліну чи розчином інуліну та молочно-білкової суміші 35-65°С. These studies have shown that optimum temperature emulsion for preparation animal, vegetable fat or a mixture thereof of 35-65 ° C.uk-UKемульсіяінулінвершкове маслоemulsioninulinbutterкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб підготовки емульсії для виробництва харчових продуктів (Патент на корисну модель № 8353)Other