Грек, Олена ВікторівнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаТуркова, Тетяна МиколаївнаТуркова, Ганна Миколаївна2013-08-052013-08-052013Патент України на корисну модель А23G9/04. Морозиво-щербет з фруктозою «Барбариска» / О.В Грек, Т. Г. Осьмак, Т.М. Туркова, Г.М. Туркова - u 2012 12929; заявл. 13.11.2012 ; опубл. 10.06.2013, Бюл. № 11https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9298Морозиво-щербет з фруктозою містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, фруктозу, стабілізатор, питну воду і пюре барбарису та груші. Ice cream sherbet with fructose containing milk fat, nonfat dry milk residue, fructose, stabilizer, drinking water and barberry puree and pear.otherморозивоice creamфруктозаfructoseбарбарисbarberryгрушаpearкафедра технології молока і молочних продуктівМорозиво-щербет з фруктозою «Барбариска» (Патент на корисну модель № 80630)Other