Морозиво-щербет з фруктозою «Барбариска» (Патент на корисну модель № 80630) - Грек, Олена Вікторівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Туркова, Тетяна Миколаївна; Туркова, Ганна Миколаївна (My University, 2013)
Морозиво-щербет з фруктозою містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, фруктозу, стабілізатор, питну воду і пюре барбарису та груші. Ice cream sherbet with fructose containing milk fat, nonfat dry milk residue, fructose, stabilizer, drinking water and barberry puree and pear.
Keywords: морозиво; ice cream; фруктоза; fructose; барбарис; barberry; груша; pear; кафедра технології молока і молочних продуктів