Напої з додаванням меліси лимонної для закладів ресторанного господарства - Павлюченко, Олена Станіславівна; Буднік, Карина Миколаївна (My University, 2022)
Досліджено можливості використання меліси лимонної у технології напоїв для закладів ресторанного господарства. The possibility of using lemon balm in beverage technology for restaurants has been studied.
Keywords: напої; меліса лимонна; анчан; заклади ресторанного господарства; drinks; lemon balm; anchan; restaurants; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції