Павлюченко, Олена СтаніславівнаБуднік, Карина Миколаївна2023-03-142023-03-142022Павлюченко, О. С. Напої з додаванням меліси лимонної для закладів ресторанного господарства / О. С. Павлюченко, К. М. Буднік // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доповідей 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 3. – С. 246.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39143Досліджено можливості використання меліси лимонної у технології напоїв для закладів ресторанного господарства. The possibility of using lemon balm in beverage technology for restaurants has been studied.otherнапоїмеліса лимоннаанчанзаклади ресторанного господарстваdrinkslemon balmanchanrestaurantsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїНапої з додаванням меліси лимонної для закладів ресторанного господарстваThesis