Використання стічних вод тваринницьких комплексів як альтернативи мінеральним добривам - Семенова, Олена Іванівна; Марченко, Олексій Дмитрович; Салавор, Оксана Мирославівна (My University, 2015)
Біотрансформація стічних вод тваринницьких господарств у органічне добриво, яке у повній мірі забезпечує потребу в азотних добривах при вирощуванні культур кукурудзи та сої, на сьогоднішній день є перспективним напрямком. Biotransformation wastewater livestock in organic fertilizer, which fully ensures the need for nitrogen fertilizers in growing crops of corn and soybeans, to date, is a promising direction.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; тваринницькі комплекси; мінеральні добрива; стічні води; breeding complexes; mineral fertilizers; sewage