Ромашко, Олена ВасилівнаКовбаса, Володимир МиколайовичМусялківська, А. О.Кобилінська, Олена ВалеріївнаМахинько, Людмила ВасилівнаОблап, Л. В.2012-06-262012-06-262002Пилок квітковий – нове в технології виробництва харчоконцентратів швидкого приготування / О. В. Ромашко, В. М. Ковбаса, А. О. Мусялківська, О. В. Кобилінська, Л. В. Махинько, Л. В. Облап // Наукові праці ОНАХТ. - 2002. - Вип. 24. - С. 240-243.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1826Розглянуто шляхи підвищення біологічної цінності продуктів швидкого приготування. Досліджено можливість використання пилку квіткового у виробництві інстантних сумішей з рисової і кукурудзяної крупи.Discussed ways of increasing the biological value of the products of quick cooking. Investigate the potential of pollen in the production of mixtures of rice and corn groats.uk-UKекструдатибіологічна цінністьпилок квітковийфізико-хімічні-властивостірозчинністьнабуханняproducts of extrusionbiological valueflower pollenphysico-chemical propertiessolubilityswellingкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПилок квітковий – нове в технології виробництва харчоконцентратів швидкого приготування