Пилок квітковий – нове в технології виробництва харчоконцентратів швидкого приготування - Ромашко, Олена Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Мусялківська, А. О.; Кобилінська, Олена Валеріївна; Махинько, Людмила Василівна; Облап, Л. В. (My University, 2002)
Розглянуто шляхи підвищення біологічної цінності продуктів швидкого приготування. Досліджено можливість використання пилку квіткового у виробництві інстантних сумішей з рисової і кукурудзяної крупи.

Discussed ways of increasing the biological value of the products of quick cooking. Investigate the potential of pollen in the production of mixtures of rice and corn groats.
Keywords: екструдати; біологічна цінність; пилок квітковий; фізико-хімічні-властивості; розчинність; набухання; products of extrusion; biological value; flower pollen; physico-chemical properties; solubility; swelling; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів