Інноваційні технології ландшафтного дизайну в готельному господарстві - Магалецька, Ірина; Скорик, Ю. О. (My University, 2014)
Важливим економічним фактором розвитку готелів є їх архітектурно- планувальні особливості. Зелені насадження на території готелю відіграють важливу екологічну, рекреаційну та естетичну функції, є важливим композиційним елементом архітектури.
Keywords: ландшафтний дизайн; зелена покрівля; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу