Використання оленини у сирокопчених ковбасах - Маршалок, Тарас Валерiйович; Пешук, Людмила Василівна; Бахмач, Володимир Олександрович; Іванова, Тетяна Миколаївна (My University, 2015)
Сучасний покупець дуже вибагливий. Оскільки ринок надто різноманітний і на ньому представлено товар від сосисок і до копченостей та делікатесних виробів з дичини, виробники прагнуть привернення уваги покупців розробленням новітніх технологій, використанням яскравої, зручної упаковки та унікальних продуктів. Досить перспективними є вироби з м'яса диких тварин. Modern buyer is very demanding. Because the market is very diverse and there are products of smoked sausages and deli products and venison, producers seek to attract the attention of buyers elaboration of new technologies, the use of bright, convenient packaging and unique products. Quite promising products from the meat of wild animals.
Keywords: дичина; м’ясні делікатеси; ринок; game; meat specialties; market; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів