Маршалок, Тарас ВалерiйовичПешук, Людмила ВасилівнаБахмач, Володимир ОлександровичІванова, Тетяна Миколаївна2015-03-252015-03-252015Використання оленини у сирокопчених ковбасах / Т. В. Маршалок, Л. В. Пешук, В. О. Бахмач, Т. М. Іванова // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 60-61.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19922Сучасний покупець дуже вибагливий. Оскільки ринок надто різноманітний і на ньому представлено товар від сосисок і до копченостей та делікатесних виробів з дичини, виробники прагнуть привернення уваги покупців розробленням новітніх технологій, використанням яскравої, зручної упаковки та унікальних продуктів. Досить перспективними є вироби з м'яса диких тварин. Modern buyer is very demanding. Because the market is very diverse and there are products of smoked sausages and deli products and venison, producers seek to attract the attention of buyers elaboration of new technologies, the use of bright, convenient packaging and unique products. Quite promising products from the meat of wild animals.otherдичинам’ясні делікатесиринокgamemeat specialtiesmarketкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання оленини у сирокопчених ковбасахOther