Використання пряних коренеплодів імбиру в технології фруктових снеків - Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бондаренко, Ксенія Іванівна; Зварич, Т. В. (My University, 2017)
Встановлено, що попередню підготовку яблук потрібно проводити у 30% -му цукровому сиропі з додатковим додаванням порошку імбиру у кількості 5%. Сушіння яблучних снеків доцільно проводити комбінованим НВЧ-конвективним способом. Established that the preliminary preparation of apples should be carried out in 30% of th sugar syrup with optional addition of ginger powder in an amount of 5%. Drying apple snacks appropriate to carry out a combined microwave-convection method.
Keywords: яблука; снеки; імбир; apples; snacks; ginger; кафедра технології консервування