Бандуренко, Галина МихайлівнаЛевківська (Музика), Тетяна МиколаївнаБондаренко, Ксенія ІванівнаЗварич, Т. В.2018-05-172018-05-172017Використання пряних коренеплодів імбиру в технології фруктових снеків / Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська, К. І. Бондаренко, Т. В. Зварич // Науковий тиждень у Крутах – 2017 : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 16 березня. - Ніжин, 2017. - Т. 1. – С. 39-45https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27449Встановлено, що попередню підготовку яблук потрібно проводити у 30% -му цукровому сиропі з додатковим додаванням порошку імбиру у кількості 5%. Сушіння яблучних снеків доцільно проводити комбінованим НВЧ-конвективним способом. Established that the preliminary preparation of apples should be carried out in 30% of th sugar syrup with optional addition of ginger powder in an amount of 5%. Drying apple snacks appropriate to carry out a combined microwave-convection method.uk-UKяблукаснекиімбирapplessnacksgingerкафедра технології консервуванняВикористання пряних коренеплодів імбиру в технології фруктових снеківOther