Збивні цукерки «Виноградна фантазія» (Патент на винахід № 103435) - Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Крапивницька, Ірина Олексіївна (My University, 2013)
В основу корисної моделі поставлена задача створення збивних цукерок «Виноградна фантазія», що дозволяє створити нові цукерки з підвищеною піноутворювальною та формоутримувальною здатністю, достатньою густиною, які можливо формувати методом відсаджування (екструзії) з поліпшеними органолептичними показниками, збагаченими біологічно активними речовинами, з низькою калорійністю.
Keywords: виноградні вичавки; збивні цукерки; grape marc; candy sweets; кафедра технології цукру і підготовки води; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів